sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 14:13

Imagine ÎNGROZITOARE în Spitalul din Târgu Cărbunești! ATENȚIE! FOTO EXTREM de ȘOCANT!

Un pacient al spitalului din Tg Cărbunești a fost fotografiat într-o ipostază îngrozitoare. În imagine se observă cum piciorul bărbatului este efectiv găurit de necroze, acesta fiindu-i amputat, în cele din urmă, așa cum susține o martoră. „Sunt foarte indignată şi scârbită de sistemul nostru medical…Vi se pare normal ca un om sărac, aş spune, deoarece trăieşte dintr-un ajutor social, să fie tratat ca un cobai în spitalul din Tg-Carbunesti???? Lăsat cu dureri cumplite din luna noiembrie şi până astăzi…ajuns în depresie severă din cauza durerilor insuportabile şi a lipsei de nepăsare a unei doamne doctor din cadrul aceluiași spital… ajungând ca în cele din urmă mâine să i se amputeze piciorul…cuvintele sunt de prisos acum las poza să spună totul! Poate vede cineva din minister ca să ia măsuri… Vă mulţumim!!”, spune I.L., din Tg Cărbunești.

Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

3 comentarii

  1. Și a lipsei de nepăsare?!

  2. ce naiba ? cum de sa ajuns in asa hal ?

  3. Așa cum reiese din poze,domnul nu poate fi pacient la acel moment. Oricine a fost intr-un spital știe că paturile sunt îmbrăcate în alb! Și cred că nici un medic nu vine acasa sa te roage sa te tratezi corespunzător! Păcat că unele persoane așteaptă până în ultimul moment și apoi au pretenția că medicii să facă minuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.