luni , 25 septembrie 2017 - 12:58

IMAGINI 18 +! Târgujiancă fotografiată GOALĂ! I-a șocat pe TOȚI: „Ooo Doamne!”

oana-popescu-sitex

Este o tânără pasionată de artă sub toate formele ei, e îndrăzneaţă, rebelă şi lipsită de inhibiţii, care a reușit să îi facă pe toți cei care o urmăresc în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” să o perceapă în acest mod.

Oana Silvia Popescu, din Târgu Jiu, a demonstrat că nu are prejudecăți atunci când vine vorba de tot ceea ce înseamnă frumos. Frumoasa târgujiancă a realizat în urmă cu ceva timp un pictorial nud, acoperită doar de o rochie transparenta din tulle. Concurenta este foarte mândră de ce a ieşit în urma acestui pictorial şi nu a ezitat să-l facă public. Prietenii și urmăritorii de pe facebook au ținut să o felicite pentru fotografia îndrăzneață pe care a realizat-o, iar alții au rămas muți de uimire: „OOO, Doamne, foto plus 18ani”, i-a transmis un tânăr Silviei.

loading…


loading...

Citește și

Cât de PROVOCATOR s-a îmbrăcat sexy FASHONISTA din Târgu Jiu, la o petrecere! S-a fotografiat cu un cunoscut interpret!

  O publicație locală a denumit-o drept cea mai sexy fashonistă din oraș, așa că …

Un comentariu

  1. Plecati ma cu panarama voastra de aici , ca spurcati ziarul cu stilul ei cu tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.