IMAGINI de AZI NOAPTE cu o gorjeancă! E cea mai BOGATĂ BURLĂCIŢĂ din ţară! Cu CINE au filmat-o paparazzii, în capitală

Super-imagini nocturne cu una dintre cele mai bogate burlăciţe din România. Singură, divorţată, avere de 40 milioane € Ghici cum am filmat-o ieri noapte pe Şefa de la Turism?!

În timp ce fostul ei soţ se pregăteşte să facă un tur al închisorilor americane, pe dinăuntru, o milionăreasă româncă se întreţine, suspect, cu un domn bărbos prin târg. Prin Târgul de Turism.

colaj-bun

L-a lăsat cu cina-n mână

Corina Martin a avut un an 2012 foarte bun, după gusturile noastre: a devenit o femeie liberă şi foarte bogată în aceeaşi zi. A fost ziua divorţului (implicit şi a partajului unei averi de 40.000.000 de euro!) de Dumitru Martin, acţionar la Polaris, firmă atât de şmecheră încât (graţie unei şpăgi bine plasate, dar la asta vom reveni în a doua parte) are contracte inclusiv cu Armata Americană.

Prezentă la Târgul de Turism de la Romexpo, şefa Turismului (fosta doamnă Martin conduce Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism) s-a distrat în compania unui bărbos oarecum misterios. Bărbatul (despre care am aflat că se numeşte Mugur C. şi e proprietarul unor vile pe litoral) i-a adus flori, apoi a scos-o la masă la Taverna Marelui Paharnic, dar ceva nu a mers bine. Cel puţin asta înţelegem din faptul că, după cină, milionăreasa s-a dus singurică în camera ei de la Phoenicia, iar domnul a mers spre casă, la fel de singurel ca şi doamna. Din ce am putut observa, domnul nu era tocmai fericit că şefa ”la turism” şi-a terminat treburile prin capitală şi va reveni în Constanţa, unde domiciliază.

Sursa: Cancan.ro

Update: Mama Corinei Martin este gorjeancă, născută la Constanţa. „O cheamă Caliopi. Tata dobrogean. De la Gura Dobrogei”, a scris Corina Martin, pe pagina sa de facebook.

calinoiu-corina-martin

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.