Imagini de COLECȚIE cu familia unui cunoscut gorjean

Andra (29 de ani) și Cătălin Măruță (38 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună mai peste tot, căci Cătălin o sprijină cu prezența pe Andra în mai toate proiectele profesionale, indiferent că vorbim despre filmarea noului videoclip cu David Bisbal sau despre edițiile live de la „Românii au talent”.

familia_maruta

Cei doi și-au creat o lume desprinsă din povești în care domnesc liniștea, înțelegerea și iubirea. Mai mult, au și doi copii împreună, pe David (5 ani) și Eva Maria (împolinește un an în luna iulie), cei doi bulgări de lumină și energie care le înseninează viața.

Cu ocazia Zilei Copilului, de 1 Iunie, cântăreața a publicat pe pagina ei de Facebook o imagine alături de soț și cei doi copii, care în doar 20 de minute a strâns un număr record de peste 27.000 de aprecieri, semn că familia lor este foarte iubită de public.

„Vă iubesc, sufletele mele dragi! La mulți ani tuturor celor care încă râd, se joacă, știu să se bucure zilnic de viață, ca un copil! Astăzi, de 1 Iunie, să vă distrați ca pe vremea când nu aveați nicio grijă”, a scris Andra alături de imaginea în care zâmbesc cu toții.

Sursa: www.click.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *