GALERIE FOTO. VIDEO. IMAGINI de la NUNTA ANULUI din Gorj! Vezi ce afacerist celebru își mărită fata

Galerie foto: Alin PEPTAN

UPDATE. Nicoleta Sarcina și Alin Zgripcea s-au căsătorit civil în Parcul Central din Tg-Jiu, într-un decor special amenajat, chiar în fața Porții Sărutului.

Omul de afaceri Nicolae Sarcină, în calitate de socru mic, a fost atent la toate detaliile și apare în fotografii alături de fiica sa în cel mai important eveniment din viața acesteia.

 Cununia religioasă va avea loc, în această după amiază, la Biserica Granizoanei din apropierea Coloanei Infinitului.

UPDATE. Câteva zeci de mașini care se întind pe aproape un kilometru la casa fiicei afaceristului Nicolae Sarcină din Bâlta sunt pregătite să plece în alaiul de nuntă.

Nuntașii au fost direcționați spre casa miresei cu ajutorul unor indicatoare inedite amplasate pe traseul Tg-Jiu – Bâlta.

Nicoleta Sarcină a îmbrăcat, astăzi, rochia de mireasă! Fiica afaceristului Nicu Sarcină, patronul SC Succes Nic Com SRL, se mărită cu Alin Zgripcea, inginer cadastrist, din Târgu-Jiu. Frumoasa mireasă poartă o rochie albă, cu o trenă impresionantă. Înainte de a merge la biserică, invitații, alături de miri au petrecut la casa afaceristului Sarcină din comuna Runcu, satul Bâlta.

Petrecerea de nuntă va avea loc, deseară, în Târgul Auto, într-un cort de lux, unde sunt așteptați aproximativ o mie de oaspeți.

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Un comentariu

  1. Bravo lor. Sunt cele mai frumoase momente din viata. Casa de piatra si sa fie fericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *