joi , 23 noiembrie 2017 - 11:09

Imagini stranii! Ceva iese din corpul acestei femei şi începe să umble, la locul accidentului!

Un material video în care este surprins un accident rutier fatal a îngrozit Internetul, nu atât prin gravitatea impactului care o ucide pe șoferița motocicletei, cât prin ceea ce surprind camerele după tragicul moment.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere stradală din orașul Lopburi, din Tailanda, informează The Sun. În înregistrare se poate vedea cum o camionetă încearcă să vireze la dreapta într-un loc nepermis, neasigurându-se față de automobilele care veneau din stânga.

La un moment dat, mașina a blocat calea unei motocicliste pentru care a fost prea târziu să mai poată evita accidentul. În momentul impactului, femeia a fost aruncată de pe motocicletă și aruncată direct într-un copac, lovitura fiindu-i fatală după cum se arată în imagini. Imediat după accident însă, camerele au surprins un spectru ce seamănă cu silueta femeii decedate, ridicându-se din corpul acesteia și stând nemișcată în fața celor care se adunaseră să dea o mână de ajutor victimei.

Video aici: http://m.click.ro/entertainment/stiri-ciudate/imagini-stranii-surprinse-momentul-care-sufletul-unei-femei-ii-paraseste?utm_source=PRIMA&utm_medium=postare&utm_content=facebook

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Accident la Buduhala între un șofer și un căruțaș. Ambii erau BĂUȚI!

Un bărbat de 60 ani, din Tg Jiu, in timp ce conducea un autoturism pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.