miercuri , 1 martie 2017 - 22:04

Impostorul de la Muzeul Județean Gorj

fest-FILM-DOCMuzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” vă invită joi, 9 iunie, de la ora 17,00 la cea de-a treia proiecție din cadrul proiectului British Documentary, ediția a VI-a, realizat în parteneriat cu British Council România. După, În Căutarea lui Sugar Man și Lucian Freud: Tabloul unei Vieți, filmul ce va fi prezentat se numește Impostorul (2012, 1h și 39 minute).

Impostorul – There Are Two Sides to Every Lie – este povestea misterioasă a unui adolescent de 13 ani ce dispare din casa sa din Texas. Trei ani şi jumătate mai târziu este găsit în Spania, unde povesteşte despre cum a fost răpit şi torturat. Familia sa este extrem de încântată să îl aducă înapoi acasă. Însă lucrurile nu sunt ceea ce par. Fizionomia sa este în mod evident schimbată şi are o pronunţie ciudată. De ce nu reuşeşte familia să vadă aceste nepotriviri? Când un anchetator începe să pună o serie de întrebări această poveste reală ia o turnură și mai stranie. „Filmul este câștigător al mai multor premii, printre care şi un premiu BAFTA pentru Debut extraordinar și alte 27 de nominalizări.
Documentarul este subtitrat în limba română. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, a spus Alina Tița, reprezentant al Muzeului Gorj. British Council este una dintre cele mai cunoscute organizații guvernamentale din lume, având ca scop promovarea culturii britanice în lume prin proiecte de artă, educație, societate, stimulând astfel schimburile internaționale și înțelegerea multiculturală. De asemenea, Consiliul Britanic organizează cursuri pentru învățarea limbii engleze, precum și pregătire specifică pentru susținerea testelor IELTS și Cambridge. În România, British Council este prezent încă din anul 1938, cu centre în orașele București, Cluj-Napoca și Iași.

loading...

Citește și

Ce le dă Primăria Târgu Jiu FEMEILOR de 1 și 8 martie. GRATIS!

Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunțat că toate doamnele și domnișoarele din oraș, care vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.