sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:23

IMPOZITE pentru gorjenii care au pensiuni şi hoteluri

turism

Deputatul PSD, Mihai Weber, a făcut precizări referitoare la stabilirea noilor măsuri de impozitare pentru contribuabilii din domeniul turistic. Acesta a declarat că, începând de anul viitor, toți contribuabilii din domeniul turistic vor plăti un impozit special, calculat pe numărul de locuri de cazare sau spațiul alocat activității.

“Turismul reprezintă pentru Gorj alternativa viabilă generatoare de locuri de muncă și stabilitate. Legea care stabilește noi măsuri de impozitare pentru contribuabilii din sectorul turistic, hotelier, restaurante și alimentație publică, a cărui inițiator am fost și eu, va conduce la eliminarea concurenței neloiale, stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă. Mai precis, hotelurile, barurile și restaurantele vor plăti de anul viitor, indiferent de mărimea cifrei de afaceri sau a numărului de angajați, un impozit special calculat pe numărul de locuri de cazare sau spațiul alocat activității. Proiectul este adresat tuturor operatorilor din domeniul turismului, fiind incluse și microîntreprinderile”, a declarat Mihai Weber.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Un comentariu

  1. Poate pune dom deputatel impozit si pe serviceul din nucii taiati la Barsesti si pe spalatoria de pe Victoria care nu da bon fiscal . A dormit saracul in parlament timp de 4 ani iar acum bazaie ca musca n borcan .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.