IMPRESIONANT! Mesajul unei prietene pentru Larisa, fata de 16 ani, din Târgu Jiu, răpusă de o boală CRUNTĂ!

Tragedie fără margini pentru părinții unui înger de fată. larisa, elevă a Colegiului „Spiru Haret”,a murit în urma unui diagnostic crunt: leucemie. Imediat, colegii, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și-au exprimat regretul.

14319214_901038013362894_5468210788507314914_n

„Las aici o amintire

Larisa nu mi-a fost o prietenă apropiată sau poate că eu nu i-am fost ei, nu am fost lângă ea în toate momentele bune sau rele prin care a trecut şi nu am fost lângă ea când lumea i s-a năruit şi totuşi, totuşi astăzi îi simt lipsa şi regret că nu am fost acolo, lângă ea mai mult timp, regret că nu am ascultat- o mai mult atunci când a avut ceva de zis. Larisa a fost însă o prietenă dragă pentru mulţi dintre noi, noi cei care citim aceste rânduri şi ne gândim la o amintire pe care ea ne-a dăruit-o în tot acest timp, ea a fost fiica cuiva, sora cuiva, cea mai bună prietenă a cuiva şi prietena mea. Aşa că, de ce, Larisa? De ce n-ai mai putut petrece puţin timp cu noi, timp în care să zâmbeşti din toată inima aşa cum tu o făceai, să râzi la glumele noastre, să pierzi orele cu noi vorbind despre nimicuri?

Când scriu rândurile astea mă gândesc doar cât de bine ne-am înţeles atunci când te-am cunoscut, cum eu ţi-am spus că-mi plac ochii tăi şi tu ai zâmbit îmbujorată, cum toată lumea te iubea şi te asculta atunci când spuneai ceva. Iubeai să vorbeşti despre serialele pe care le urmăreai, despre cărţile pe care le citeai şi povesteai totul cu gura până la urechi, era ceva banal, dar te facea fericită. Prietenii tăi te iubesc, Larisa, te iubesc şi sunt foarte trişti, trişti pentru că nu i-a prevenit nimeni, pentru că nu i-a pregătit nimeni, Larisa, ei toţi sunt aici, acum,dar ne-ai lăsat în urmă. De ce, Larisa? De ce ţi-ai făcut prietenii să plângă azi, în loc să râdă alături de tine încă o zi? Nu trebuia să pleci, Larisa, cel puţin nu încă.

Dar să nu fi tristă, nu suntem supăraţi. Noi toţi îţi facem o promisiune, îţi promitem că o să ne ridicăm şi o să mergem înainte pentru tine, prietenă dragă. Aşa că trăieşte, Larisa! Trăieşte dincolo de lumea asta pe care ai părăsit-o, trăieşte oriunde ai fi, trăieşte prin fiecare din noi, devin-o nemuritoare, aşa cum amintirea ta o să devină. Şi nu ne uita,Larisa, căci noi nu o vom face”, a scris o prietenă de-a fetei.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

 

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

2 comentarii

  1. Dumnezeu sa odihneasca in pace un inger!

  2. Mesaj tulburator,m-a lasat cu ochii in lacrimi!!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *