vineri , 22 septembrie 2017 - 11:03

În Canada doar cu BULETINUL!

Premierul Dacian Cioloş a anunţat miercuri că, în câteva săptămâni, va exista ‘un răspuns mai concret’ din partea Canadei legat de termenii în care se va proceda la eliminarea vizelor pentru cetăţenii români, potrivit Agerpres.

‘Am avut o întâlnire bilaterală scurtă, dar concisă şi constructivă cu premierul Canadei, Justin Trudeau. După întâlnirea pe care am avut-o la Ottawa am vrut să văd cum progresează pregătirea pentru eliminarea vizelor pentru călătorii scurte, turistice, pentru românii care doresc să călătorească în Canada. Sunt optimist cu informaţiile pe care le-am primit de la premierul Trudeau, cred că în câteva săptămâni vom avea un răspuns mai concret despre în ce fel se va face şi în ce termeni se va face acest lucru’, a spus Cioloş, la sediul Misiunii Permanente a României pe lângă ONU.

sursa: economica.net

loading...

Citește și

ATENȚIE, ȘOFERI: AVERTIZAREA POLIȚIȘTILOR!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, având în vedere că Administraţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.