În ce condiţii puteţi DONA şi pentru ce!

Guvernul a extins astăzi, prin ordonanță de urgenţă, mecanismele de colectare și posibilitățile de colaborare cu persoanele juridice interesate pentru atragerea sumei care va completa fondurile alocate de la bugetul de stat pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși ”Cumințenia Pământului” și expunerea acesteia în colecții publice.

Concret, colectarea se va face și prin serviciile de mesagerie scurtă SMS, servicii tip ”Teledon”, donații online, licitații publice, cutii virtuale de donație și evenimente special organizate în acest scop, nu doar prin transfer bancar sau prin depunere de numerar în conturile dedicate colectei naționale deschise de Ministerul Culturii.

Măsura a fost luată în regim de urgenţă pentru a nu exista riscul ca suma necesară achiziționării acestei opere de artă de către statul român să nu poată fi strânsă, având în vedere că timpul rămas pentru finalizarea colectei publice este foarte scurt, raportat la suma necesară.

Sursa http://www.ecopolitic.ro/donatiile-pentru-achizitionarea-cuminteniei-pamantului-se-pot-face-si-prin-sms-teledon-licitatii-publice-cutii-virtuale-de-donatie-si-evenimente-speciale/

loading...
Loading...

Citește și

Veşti RELE! Ce ne pregăteşte Fiscul!

Fiscul va trimite în a doua jumătate a acestui an decizii de impunere către toţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *