sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 6:41

În SFÂRȘIT este GRATIS pentru toată lumea! Le-a luat 26 de ani ca să ajungă la această DECIZIE!

gratis

Cetăţenii vor avea acces gratuit permanent la varianta electronică a Monitorului Oficial Partea I şi Partea II, începând din 1 iunie 2017, au decis marţi deputaţii. Camera Deputaţilor a luat această decizie cu 192 voturi ”pentru”. Potrivit deciziei, Regia Autonomă ”Monitorul Oficial” va pune la dispoziţia tuturor utilizatorilor formatul tipărit contra cost, iar formatul electronic al Monitorului Oficial al României, Partea I şi Partea a II-a, în mod gratuit, permanent, în varianta pentru citire. Proiectul mai prevede că Regia Autonomă ”Monitorul Oficial” realizează un produs electronic conţinând actele publicate în Monitorul Oficial al României, părţile III, VII, care poate fi accesat gratuit pe internet şi este disponibil, în varianta pentru citire, timp de 10 zile de la publicarea respectivelor acte. Legea ar urma să intre în vigoare la data de 1 iunie 2017.




loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.