marți , 24 octombrie 2017 - 12:24

Încă o zi liberă!

Deputatul Gheorghe Udrişte propune o nouă zi liberă pentru români.

Udriște a iniţiat un proiect de lege care prevede ca ziua de 23 aprilie, de Sf. Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, să fie declarată sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Deputatul PMP spune că peste un million de români își serbează onomastica în această zi,fapt pentru care ar trebui ca aceștia și familiile lor să beneficieze de un liber pentru a putea petrece zlături de cei dragi.”Multe țări din Europa și nu numai îl au pe Sfântul gheorghe ca patron spiritual,iar acestp zi este declarată zi liberă nelucrătoare.Avem și câteva orașe în țară ca îl au ca patron spiritual pe Sfântul Gheorghe,dar nefiind o zi declarată liberă,oamenii nu se pot bucura de ea,întrucât sunt la muncă”,spune Udriște. În România 5  zile cu conotații religioase care sunt declarate libere nelucrătoare, Paștele, Crăciunul,,Sf.Apostol, Andrei și Adormirea Maicii Domnului.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

MOTRU: I-au furat bunurile din APARTAMENT știind că proprietarul este plecat la muncă în Italia!

La data de 24 octombrie a.c., polițiști de investigaţii criminale, din cadrul Poliției Municipiului Motru, …

Un comentariu

  1. Mai simplu ar fi ca mamelucii astia de parlamentari sa decreteze 25 de zile lucratoare pe an iar restul de 340 sa fie libere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.