Încă un EVENIMENT de strângere de FONDURI pentru secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!


Joi, 12 iulie 2018, ora 19:00 va avea loc Ceremonia de rotire a Colanului, respectiv schimbarea presedintelui Clubului Rotary din Târgu Jiu. În fiecare an, începând cu 1 iulie, Clubul Rotary are un nou președinte în frunte cu Cătălin Dăneț. „Anul rotarian 2017-2018 a fost un an desfășurat sub sloganul Making a difference și am încercat să facem diferența în comunitatea din Gorj. Așadar joi 12 iulie 2018 ora 19:00 vă asteptam la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu pentru Ceremonia de Schimbare a Presedintelui Rotary Club din Targu Jiu precum si pentru un spectacol extraordinar: Tănase fits Piaf, continuând strângerea de fonduri necesare modernizării sectiei de neonatologie de la Spitalul Judetean Gorj”, a declarat Ștefan Ghimiși, președinte Rotary Club Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Sediu NOU după 13 ani pentru o PRIMĂRIE din Gorj

Aflat în fruntea primăriei de doi ani, primul lucru pe care și l-a propus să …

2 comentarii

  1. Sa se faca astfel de spectacole pentru donatii.sa se faca tot spitalul frumos .toate sectiile .si aparatura .sa arate ca o clinica privata .sunt oameni cu bani care pot dona .haideti sa facem ceva pentru judetul nostru .

    • Ba narodule , cum sa ,, faci spitalul frumos ,, din spectacole si donatii ???? Statul aloca miliarde de euro anual pentru investitii in sanatate , unde se duc , cum se fura miliarde de euro iar spitalele trebuie renovate din ,,,,,spectacole . Fara a mai vorbi de contractele cu Casele de Sanatate precum si contributiile salariatilor si pensionarilor . ‘rati ai dracu’ de incuiati .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.