Incendiu la o HALĂ din Ștefănești! Șase persoane rănite

Update: Incendiul din Ștefănești a fost stins. Șase persoane au fost rănite în urma incendiului. Dintre acestea doar patru au fost transportate la două spitale din Capitală. La fața locului mai există doar un echipaj pompieri pentru a asigura că nu mai există nici un pericol.

Update: Incendiul izbucnit miercuri la hala de pe şoseaua Ştefăneşti a fost localizat şi nu mai există risc de propagare a focului, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Potrivit acestuia, în prezent, mai există focare în interior, la care pompierii lucrează pentru a le stinge în totalitate.

”În acest moment echipajele de popieri au reușit să intre în spațiu, având în vedere că această hală este alcătuită în totalitatera ei din materiale metalice exista posibilitatea pe timpul manifestării arderii generalizate ca urmare a temperaturilor degajate să se prăbușească o parte din hală și să surprindă echipajele de pompieri în acel spațiu. Au fost patru victime, din care trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toate au fost transportate la spital cu arsuri la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare. Nu au fost identificate alte victime”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Patru persoane – trei bărbaţi şi o femeie – au fost rănite în incendiul care a izbucnit la o hală aflată pe şoseaua Ştefăneşti. Răniţii au fost transportaţi la spitalele Pantelimon şi Floreasca, având arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, din primele date, este posibil ca focul să fi izbucnit de la recipiente sub presiune care au explodat. La faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere şi 6 ambulanţe SMURD, detaşamentul special de salvatori şi o autoscară.

loading...
Loading...

Citește și

Arestat după ce și-a amenințat prietenul de pahar!

La data de 23 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reținut pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *