Încep atacurile între ALDE și PSD. Ce le reproșează Dian celor din PSD Gorj!

Nici nu a început campania electorală pentru alegerile parțiale și au și început primele înțepături între reprezentanții ALDE și PSD. Copreședintele ALDE Gorj, Dian Popescu, îi acuză pe social democrați că nu au respectat o înțelegere făcută în trecut, în timp ce Florin Cârciumaru nu recunoaște un astfel de pact. Conform înțelegerii respective, cele două formațiuni politice ar fi trebuit să aibă candidat unic la alegerile parțiale din 11 iunie.

Se anunță o campanie dură între PSD și ALDE la alegerile parțiale. Cele două formațiuni nu au reușit să ajungă la o înțelegere și să aibă candidat comun la alegerile din 11 iunie și încep să-și arunce săgeți înainte de campania electorală. „Am avut o înțelegere cu cei de la PSD, din păcate, nu s-a mai respectat. Noi ar fi trebuit să-l susținem pe Aurel Popescu la Târgu Jiu, iar ei, să nu scoată candidat la Drăguțești. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, fiecare va merge pe cont propriu”, a spus Dian Popescu.

Cârciumaru nu recunoaște înțelegerea

De cealaltă parte, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, neagă faptul că ar fi avut o astfel de înțelegere. Senatorul a mai precizat că era normal ca PSD-ul să aibă candidat în fiecare localitate, pentru că este un partid mare.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *