Începe NEGOCIEREA în CEO: DIFERENŢE de venituri între salariaţi!

snlo05_mare

În mai puţin de două luni de zile, administraţia şi sindicatele CE Oltenia trebuie să finalizeze negocierile contractului colectiv de muncă, în vederea încheierii CCM pe 2017. La ora actuală, salariile, sporurile şi facilităţile se acordă cu mari discrepanţe.

CCM (contractul colectiv de muncă) expiră la 31 martie 2017 şi e nevoie de 60 de zile de negocieri între cele două părţi, administraţie şi sindicate, anterior semnării noului contract. „Sunt foarte mari discrepanţe între salariaţi cu aceleaşi meserii, cu rezultate şi importanţa muncii, similare. Este nevoie de o reaşezare a veniturilor salariaţilor CEO. De exemplu, sporul de carieră şi pericol, nu se acordă tuturor angajaţilor. Dacă la salariaţii fostei SNLO acesta se acordă, în privinţa angajaţilor din fostele complexuri energetice, nu. Ei primesc un spor de fidelitate. Între sporul de pericol şi cel de fidelitate, sunt diferenţe de bani majore. La fel se întâmplă şi cu salariile. Sunt mari diferenţe între salariaţi cu aceleaşi meserii. La viitoarea negociere, aceste lucruri se vor pune în discuţie”, spun surse oficiale din cadrul CEO.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Boza, într-o delegație alături de lideri sindicali! Se discută înstrăinarea unei bucăți din CE Oltenia

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află de marți la Brăila, alături …

Un comentariu

  1. Sunt de acord cu voi fratilor ca este deosebire de clase cu aceeasi meserie,dar trebue sa fie o diferenta cat de cat ca nu toti muncim la fel chear daca avem aceasi meserie.
    Daca faceti clasele egale cei ce sunt f buni va face exact ce face cel slab{la meserie ma refer}.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *