marți , 28 februarie 2017 - 9:44

Începe procesul angajatului Primăriei Tismana judecat pentru luare de mită

primarie-tismana

Magistrații Tribunalului Gorj au dispus începerea judecării procesului funcționarului din cadrul Primăriei Tismana, Eugen Cristian Moldoveanu, acuzat că ar fi cerut mită 700 de lei unei femei din localitate, pentru a-i elibera o autorizație de construire a unei locuințe.

Bărbatul nu se mai află sub control judiciar. Acesta a fost trimis în judecată, la sfârșitul lunii mai, pentru luare de mită. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Moldoveanu Cristian Eugen, inspector cu probleme de urbanism și amenajarea teritoriului, în cadrul Primăriei Tismana, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, reținându-se că, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta a pretins suma de 700 de lei și a primit de la martora denunțătoare suma de 415 lei pentru a-i elibera autorizație de construire a unui imobil, asigurând-o că nu va fi sancționată contravențional de acesta, dacă va construi fără autorizație”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Tânărul de 39 de ani își va desfășura în continuare activitatea, în cadrul primăriei și spune că nu a pretins nimic de la nimeni vreodată.

loading...

Citește și

SALARII RECORD în Primăria Motru! Cine ia 9.000 de lei și pentru ce! Are cea mai MARE LEAFĂ

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat că peste 20 de angajaţi ai administraţiei locale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.