vineri , 28 aprilie 2017 - 18:54

Închisoare cu suspendare pentru sportivul Iulian Ghișe

boxer-traficant1

Magistrații Tribunalului Gorj l-au condamnat la închisoare cu suspendare pe fostul boxer de performanță Iulian Alexandru Ghișe. Acesta a fost acuzat de trafic de droguri. Drogurile erau în principal canabis şi etnobotanice.

Sportivul a recunoscut faptele de care a fost acuzat. Acesta ar fi condus un grup infracțional care comanda droguri din Marea Britanie și le vindea în România, după ce prezenta marfa pe internet. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în Gorj, Mehedinți și Hunedoara au fost găsite 400 de grame de droguri, două arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, nouă telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit. Printre clienți s-ar fi aflat minori şi alte persoane din Sibiu, Mureș, Maramureș, Timiș, Arad și Hunedoara. Magistrații l-au condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare. Trei ani de zile, Ghișe va fi sub supraveghere, potrivit sentinței. „Soluţia pe scurt: Admite cererile formulate de inculpaţi (…) condamnă inculpatul Ghişe Iulian-Alexandru la 2 ani închisoare şi pedeapsa complementară (…) pe o durată de 2 ani, în condiţiile … (30 acte materiale) şi art. 396 alin. 10 C.pr.pen. condamnă acelaşi inculpat la 1 an închisoare. (…) contopeşte pedepsele aplicate inculpatului, urmând ca acesta să execute pedeapsa principală de 2 ani şi 4 luni închisoare şi (…) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani (…)”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj. Ghișe va presta pe parcursul termenului de supraveghere o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Târgu-Jiu sau DGASPC Gorj pe o perioadă de 80 zile. Sentința poate fi atacată cu apel.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Un comentariu

  1. Violați, bateți ,talhărți ,vindeți droguri ca nu pățiți nimic….Asta e justiția de la Tg -Jiu .Mi-e sila ca locuiesc în acest oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.