INCIDENT în Piața Centrală!

Efectivele din cadrul Seviciilor de Ordine Publică ale Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, care asigură integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locuri autorizate, au surprins în această dimineață, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Bălești, care distrugea mai multe materiale electorale.

Incidentul s-a petrecut în Piața Centrală, în jurul orei 06.00.

Autorul a fost identificat de către polițiștii locali și urmează să fie sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu suma de 500 de lei.

Bărbatul care a încălcat Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente a fost prezentat Poliției Municipiului Târgu Jiu în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare. Echipajele Serviciilor de Ordine Publică vor asigura în continuare integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locurile autorizate, în zona de competență, pentru a preîntâmpina astfel de incidente.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.