INCIDENT în Piața Centrală!

Efectivele din cadrul Seviciilor de Ordine Publică ale Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, care asigură integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locuri autorizate, au surprins în această dimineață, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Bălești, care distrugea mai multe materiale electorale.

Incidentul s-a petrecut în Piața Centrală, în jurul orei 06.00.

Autorul a fost identificat de către polițiștii locali și urmează să fie sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu suma de 500 de lei.

Bărbatul care a încălcat Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente a fost prezentat Poliției Municipiului Târgu Jiu în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare. Echipajele Serviciilor de Ordine Publică vor asigura în continuare integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locurile autorizate, în zona de competență, pentru a preîntâmpina astfel de incidente.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

Unic în țară! Hamace la 200 de metri înălțime în Baia de Fier!

Clubul Alpin Român, Secția Universitară București în parteneriat cu Montan Club White Wolf au organizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *