INCIDENTE la alegeri! Pentru ce a fost amendat un tânăr

alegeri-2016-Tg-Jiu-(14)

După o campanie electorală relativ liniștită, incidentele în timpul alegerilor de ieri nu au fost așa de multe. Polițiștii gorjeni au avut de efectuat cercetări în mai multe cazuri, însă nu toate sesizările s-au adeverit. Față de alte județe ale Olteniei, în Gorj a fost liniște în ceea ce privește incidentele electorale.

Preşedinta unei secţii de votare din localitatea Vierşani, comuna Jupâneşti, a fost amendată de către poliţişti după ce a însoţit în cabina de vot o persoană cu dizabilităţi. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au declarat că preşedinta secţiei ar fi trebuit să îi solicite votantului să îşi aleagă o altă persoană din comisia de votare care să îl însoţească în cabină. Amenda în astfel cazuri este cuprinsă între 600 şi 1.000 lei.

A împrăștiat afișe denigratoare

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Bâlteni a fost sancţionat de poliţişti cu suma de 2.000 de lei după ce a aruncat din maşină manifeste denigratoare pe raza comunei Fărcășești. Evenimentul a avut loc pe raza localităţii Fărcăşeşti, bărbatul fiind depistat de poliţişti aruncând din maşină manifeste denigratoare.

loading...
Loading...

Citește și

Au luat NOTA 1 la Evaluarea Națională, în județul Gorj!

Dacă trei eleve din Târgu-Jiu au reușit să obțină nota maximă la ambele probe, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.