marți , 12 decembrie 2017 - 2:44

Incidente la un eveniment la care a participat Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a asistat miercuri, la Ateneul Român, la repetiţia generală cu public a operei „Parsifal” de Richard Wagner, actul I.

„Sunt impresionat. L-am felicitat pe maestrul Badea, dar întreaga orchestră, toţi cei care s-au prezentat astăzi în faţa publicului tânăr şi entuziast au avut o performanţă notabilă. Sunt foarte bucuros că am venit în această seară aici, la proba generală”, a spus Iohannis, după ce a participat la spectacol.

Zeci de oameni nu au reuşit să intre la acest spectacol.

Organizatorii au precizat că sala a fost plină, motiv pentru care cei care aşteptau la coadă nu au mai fost lăsaţi să intre.

Concertele „Parsifal” de la la Ateneul Român sunt considerate drept unele dintre cele mai importante evenimente cultural-muzicale ale anului şi sunt realizate sub bagheta dirijorului Christian Badea.

Sursă: agerpres
loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.