INCREDIBIL! Ciocea: Sunt MEMBRU PSD. Florescu: NU e!

ion-ciocea-nervos

Independentul Ion Ciocea susține că este în continuare social-democrat. Primarul comunei Bustuchin e deranjat că Ciprian Florescu a declarat că și-a pierdut calitatea de membru PSD.

Ion Ciocea îl acuză pe vicepreședintele PSD Gorj de lipsă de bun -simț și îi transmite să-și vadă de campania electorală a social-democraților. Edilul e nemulțumit că șeful de campanie al PSD a declarat că există un articol în statutul partidului care spune că un membru își pierde calitatea de social-democrat automat în condițiile în care se declară independent. “Cred că Florescu ar trebui să-și vadă de el. Cred că mai frumos să-și facă o campanie să le spună oamenilor ce a făcut el și ce trebuie să facă. Eu sunt candidat, deci nu m-am declarat independent. Eu sunt un candidat, asta nu știe Florescu, trebuie să mai citească puțin, ca să interpreteze legea. Îmi pare rău că își depășește bunul simț. Vedem ce va fi. Îi e frică de faptul că dacă rămân în partid, îi iau locul?La câte am făcut eu în partidul acesta, el a făcut prea puține și n-ar trebui să vorbească despre persoana mea. Florescu ar trebui să vină între oameni să vadă că oamenii îl iubesc,dar el a fost învățat să-l urc eu acolo sus, pe scenă, să-l fac cine este. Eu mă consider membru PSD, îmi plătesc cotizația, pentru că eu am muncit foarte mult pentru acest partid și nu pot să uit așa ușor ce am făcut pentru acest partid. I-am săltat întotdeauna prin rezultate și pe el și pe Dragnea”, a declarat Ciocea.

Florescu: NU merită să comentez ce spune Ciocea

Ciprian Florescu e surprins de reacția lui Ion Ciocea. Șeful de campanie al PSD Gorj reafirmă că edilul nu mai e membru al Partidului Social Democrat. „Acestea sunt declarații, care, dincolo de faptul că nu-mi cad bine și nu văd de unde vin, nici nu merită să le comentez. Probabil, dumnealui aștepta laude din partea mea. Nu l-am criticat, nu l-am lăudat, nici nu i-am pus în spate atitudinea pe care a avut-o. Nu am făcut decât, la solicitarea mass-media, să citesc din statutul partidului. Eu nu am stabilit că este vinovat sau nevinovat, că este pasibil de excludere sau că și-a părăsit partidul, nu am făcut niciun fel de analiză sau afirmație. Îmi pare rău că se supăra pe o chestiune pe care dacă nu o spuneam eu, o spunea altcineva. Dacă e să ne luăm după statut nu mai e membru PSD. Dacă vrea să rămână să fie sănătos. Îi urez succes în administrație”, a declarat Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *