INCREDIBIL| Doi inspectori ANAF Gorj ACUZAŢI că au intrat abuziv în casa unui jurnalist de unde au dispărut acte şi bani! Copiii acestuia erau SINGURI!

O situaţie absolut incredibilă s-a întâmplat vineri, la Mehedinţi. Doi inspectori ANAF  Gorj au venit la magazinul ziaristului Alin Ghiciulescu, intrând apoi în casa acestuia fără niciun drept. Alin Ghiciulescu povesteşte că la acel moment, fetiţele sale de 8 şi 9 ani erau singure în casă, într-un alt corp de clădire  aflându-se femeia care avea grijă de copii, dar care mersese să le pregătească masa. Ajuns acasă, ziarstul i-a găsit pe cei doi: „Fetiţele stăteau pe covor în faţa lor, iar ei, pe canapea, la măsuţă cu cafea şi picior peste picior. Am sunat la 112 iar ei au vrut să fugă. Acum este un dosar în cercetare. În acest moment mă aflu la Târgu Jiu şi merg la ANAF Gorj. În casa mea, acolo unde i-am găsit pe cei doi inspoectori, ei s-au antepronunţat spunând că fac evaziune fiscală. Din casă a dispărut o sumă de bani şi actele. Nu îi cunosc pe cei doi, nu i-am văzut în viaţa mea! În două luni am avut trei controale ANAF. Nu au găsit nimic, aşa că au intrat în propria mea casă unde au scotocit peste tot. Este un abuz incredibil! Poliţia a găsit actele la ei şi o parte din bani”, a declarat acesta în urmă cu puţin timp.  Potrivit celor spuse de Alin Ghiciulescu, cei doi inspectori nu au prezentat nici măcar ordinul de serviciu.

De menţionat este faptul că Alin Ghiciulescu i-a filmat pe cei doi inspectori iar clipul a fost publicat pe facebook: https://www.facebook.com/observtotTV/?fref=ts

Ziaristul administrează pagina de facebook Observ Tot în România şi deţine un ONG prin care ajută zeci de copii.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

2 comentarii

  1. O intrebare cu trei variante de raspuns :

    Cine a pregatit cafeaua ?

    a)-au adus-o inspectorii de acasa
    b)-au preparat-o fetitele
    c)- era pe masuta , asa pentru orice eventualitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.