INCREDIBIL! Femeie obligată să-şi plătească ÎNMORMÂNTAREA la primărie! Trebuie să demonstreze CĂ NU E MOARTĂ

Plecata de 27 de ani din tara, o romanca stabilita in Austria s-a trezit ca autoritatile noastre au declarat-o moarta si au ingropat-o.

Ca sa repare aceasta eroare macabra, femeia avea nevoie de certificatul de deces, pe care primaria i l-a eliberat dupa ce ea a platit inmormantarea. Acum, trebuie sa lupte in instanta ca sa figureze in acte ca traieste.

Maria Anghel locuieste in Austria de 27 de ani insa nu a renunat la cetatenia romana. Femeia, acum in varsta de 65 de ani, a vrut sa-si innoiasca buletinul de identitate si a apelat la consulatul Romaniei din Viena.

Maria Anghel: „Dupa patru ani nu am primit niciun raspuns. Nu stiau ce sa faca si au spus ca nu ma gaseste, nu sunt niciunde inregistrata, ca si cum n-as exista…”

Cand a venit in tara ca sa rezolve problema a aflat ca este moarta din 11 noiembrie 2012!

Maria Anghel: „M-au plimbat vreo trei, patru saptamani de la unii la altii fara sa spuna nimic… Adevarul! Pana la urma o doamna, i s-a facut mila de mine, mi-a spus ca as fi fost decedata.”

Femeia a aflat ca fusese declarata moarta acum patru ani intr-un centru pentru persoane fara adapost din Capitala, in urma unui stop-cardio respirator! Era un loc in care nu fusese niciodata. Este adevarat ca in 2012 acolo s-a internat o persoana fara acte, care a declarat ca se numeste Anghel Maria Valentina si ca are 61 de ani. Ea a murit, iar centrul a cerut celor de la Evidenta Populatiei Sector 3 sa ii ajute la identificare. Aici s-a comis prima greseala! Reprezentantii centrului au cerut datele pentru Anghel Maria, fara Valentina!

Comisar sef Ioan Dumitru Relu, Evidenta Populatiei Sector 3: „Aveam o singura persoana cu datele Anghel Maria, nascuta in 1951, asemanatoare varstei celei internate.”

Evidenta Populatiei a trimis datele, iar centrul ar fi trebuit sa caute o ruda a femeii pentru confirmarea identitatii. Nu a facut-o insa. Si astfel datele unei femei vii i-au fost atribuite unui mort. Cadavrul a fost ingropat pe cheltuiala Primariei, in Cimitirul Straulesti!

stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

Doliu în CEO!

Unul dintre liderii de sindicat, Doru Crăete, a postat un mesaj tulburător pe pagina sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *