joi , 23 noiembrie 2017 - 20:38

INCREDIBIL: O CLARVĂZĂTOARE din Târgu Jiu i-a prevestit MOARTEA SOȚULUI! Ce a urmat apoi!

clarvazatoare12

Născută la Târgu Jiu și mutată de ani buni în București, Liliana Păun a devenit în scurt timp un adevărat brand, fiind cunoscută drept „clarvăzătoarea vedetelor” sau „clarvăzătoarea care nu dă niciodată greș”, scriu, despre ea, ziarele naționale. Bioterapeuta a devenit foarte cunoscută în capitală, în special după ce previziunile ei legate de viața celebrităților de la noi au devenit realitate. Aceasta a devenit o prezență obligatorie în cadrul emisiunilor TV de pe posturile naționale.

Printre prezicerile Lilianei Păun care s-au adeverit, se numără: moartea pilotului Adrian Iovan, faptul că Mihaela Rădulescu se va despărți de Dani Oțil și va cunoaște un multi-milionar străin, procesul dintre Oana Zăvoranu și doctorul Marek Vâlcu, faptul că Andra va avea o fetiță în 2015, sau chiar moartea Mărioarei Zăvoranu.
„Aș fi vrut să dau greș pentru prima oară”
În interviul acordat pentru dcnews.ro, Liliana Păun spune că a presimțit și moartea soțului ei, în momentul în care a fost întrebată care este cea mai mare cumpănă din viața ei: „Moartea soțului meu… Am presimțit momentul și aș fi vrut să dau greș pentru prima oară. Nu a fost așa… De 8 luni îmi este tot mai dor de el, însă comunicăm chiar și dincolo de moarte și asta mă ține puternică”, a declarat aceasta, pentru DCNews.ro.
Conform apropiaților celebrului parapsiholog, Liliana Păun are o casă la câțiva kilometri de Târgu Jiu, unde vine cu mare drag atunci când are timp. Aceasta este bună prietenă și cu Adriana Bahmuțeanu, în a cărei emisiune e invitată deseori.

L.A.

loading...
Loading...

Citește și

Accident la Buduhala! Și șoferul și căruțașul erau beți. O a doua maşină LOVITĂ de un lemn din caruță

Un şofer din Târgu-Jiu şi un căruţaş, ambii aflați în stare de ebrietate, au fost, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.