INCREDIBIL: O CLARVĂZĂTOARE din Târgu Jiu i-a prevestit MOARTEA SOȚULUI! Ce a urmat apoi!

clarvazatoare12

Născută la Târgu Jiu și mutată de ani buni în București, Liliana Păun a devenit în scurt timp un adevărat brand, fiind cunoscută drept „clarvăzătoarea vedetelor” sau „clarvăzătoarea care nu dă niciodată greș”, scriu, despre ea, ziarele naționale. Bioterapeuta a devenit foarte cunoscută în capitală, în special după ce previziunile ei legate de viața celebrităților de la noi au devenit realitate. Aceasta a devenit o prezență obligatorie în cadrul emisiunilor TV de pe posturile naționale.

Printre prezicerile Lilianei Păun care s-au adeverit, se numără: moartea pilotului Adrian Iovan, faptul că Mihaela Rădulescu se va despărți de Dani Oțil și va cunoaște un multi-milionar străin, procesul dintre Oana Zăvoranu și doctorul Marek Vâlcu, faptul că Andra va avea o fetiță în 2015, sau chiar moartea Mărioarei Zăvoranu.
„Aș fi vrut să dau greș pentru prima oară”
În interviul acordat pentru dcnews.ro, Liliana Păun spune că a presimțit și moartea soțului ei, în momentul în care a fost întrebată care este cea mai mare cumpănă din viața ei: „Moartea soțului meu… Am presimțit momentul și aș fi vrut să dau greș pentru prima oară. Nu a fost așa… De 8 luni îmi este tot mai dor de el, însă comunicăm chiar și dincolo de moarte și asta mă ține puternică”, a declarat aceasta, pentru DCNews.ro.
Conform apropiaților celebrului parapsiholog, Liliana Păun are o casă la câțiva kilometri de Târgu Jiu, unde vine cu mare drag atunci când are timp. Aceasta este bună prietenă și cu Adriana Bahmuțeanu, în a cărei emisiune e invitată deseori.

L.A.

loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.