INCREDIBIL! O familie din GORJ stă cu MORTUL în Vama Nădlac! Nu li se permite să intre în țară

 

O familie din județul Gorj stă de cinci ore la vamă cu un om mort în maşină. Deşi, rudele au sunat după ajutor, românilor li s-a spus că este nevoie ca decesul să fie constatat de un medic legist de pe teritoriul nostru, nu al Ungariei. La graniţa României cu Ungaria, nepăsarea vameşilor e mare! Fiica unui bărbat, care a murit pe drumul de întoarcere de la un spital din Germania, nu poate intra în ţară cu maşina în care se află trupul neînsufleţit al tatălui ei, anunţă antena3.ro.

Deşi decesul a fost constatat de un legist maghiar, oamenilor li s-a spus că este nevoie şi de un medic de pe teritoriul României. De cinci ore, oamenii sunt blocaţi în maşină, pe caniculă, cu trupul neînsufleţit al bărbatului. „Din Germania l-am luat sub tratament cu oxigen, fiind vorba despre un cancer pulmonar crunt, iar în apropierea vămii Nădlac, în timp ce stăteam la o coadă de un kilometru-doi, am realizat că l-am pierdut. Am făcut ieşirea din Ungaria, iar un medic legist maghiar a constatat decesul. După patru ore şi jumătate, vameșii români ne-au forțat să intrăm din nou pe teritoriul Ungariei, iar noi stăm sub un soare de 40 de grade într-o maşină cu un om decedat. Aproape că mă simt expulzat din ţara mea. Aşa ceva nu este posibil. Se pune problema când s-a înregistrat exact decesul, în Ungaria sau în România. Dar, asta e important acum? Șeful de Vamă nu acceptă ce a zis medicul maghiar. Vrea ca noi să mergem să mergem Szeged și să facem necropsie. A venit la un moment dat o salvare din România și i-a acordat primul ajutor fiicei fratelui meu că i se făcuse rău. Nu admit să fim expulzați din România, nu este posibil așa ceva”, a spus revoltat, într-o intervenţie telefonică, Vasile Cârstoc, fratele bărbatului decedat.

Medicii germani au decis să externeze pacientul român pentru că, au spus, că nu mai pot face nimic să îl ajute. Bărbatul a murit însă în apropierea vămii, chiar în maşina cu care fiica sa îl aducea înapoi în ţară.

Deși fratele celui decedat a sunat la numărul de urgență 112, autorităţile din România au rămas nepăsătoare la suferinţa unor oameni.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: AMBULANŢA, pe Transalpina!

Actiune in derulare a salvamontistilor din cadrul Salvamont Gorj pentru coborarea din masivul Parang a …

Un comentariu

  1. Comportamentul bizar ,educatia profesionala deficitara a unor functionari publici romani ,sunt rezultatele directe ale unor scoli in care domneste plagiatul ,coruptia si obscurantismul.Acest tip de functionar,scolit pe banii poporului roman,nu este educat sa slujeasca cetatenii romani,ci sa-i umileasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.