sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:11

INCREDIBIL!! O femeie însărcinată a fost atacată de doi bărbați

O femeie însărcinată a fost atacată de doi bărbați la Barcelona. Se pare că motivul ar fi că femeia purta niqab, un tip de văl purtat de femeile musulmane pentru a-şi acoperi faţa. Cei doi agresori au fost inculpați pentru infracțiuni cu caracter rasist.

Poliţia din Barcelona a anunţat miercuri că a arestat doi bărbaţi care au lovit o femeie însărcinată pentru că purta niqab, un tip de văl purtat de femeile musulmane pentru a-şi acoperi faţa, relatează Xinhua. Atacul a avut loc luni seară, în cartierul Ciutat Vella. Cei doi bărbaţi au insultat-o mai întâi pe femeia însărcinată pentru că purta niqab, iar când soţul ei a încercat să o apere, l-au împins de câteva ori.

Femeia a fost apărată de mai mulți oameni aflați în zonă

Femeia a fost lovită cu putere în stomac. Un grup de trecători a oprit atacul şi a apărat-o pe femeie şi cei doi copii mici ai ei, până la sosirea Poliţiei. Cei doi agresori au fost inculpaţi pentru infracţiuni cu caracter rasist, asalt şi rănire, scrie Libertatea.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.