miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:38

INCREDIBIL! Se întâmplă la noi: CINE ia 35.000 de euro pentru CREŞTEREA COPILULUI. Cât primesc mamele „de rând”

Doar 0,17% din cei aproape 143 mii de beneficiari ai indemnizației de creșterea copilului, adică 242 persoane, consumă o treime din bugetul alocat, potrivit statisticilor furnizate de Ministerul Muncii. Conform topului realizat de instituție, cea mai mare indemnizație lunară ajungea la aproape 160 mii lei, în iulie, în timp ce media pe țară era de 1.404 lei.

Potrivit informațiilor primite de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, la solicitarea ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru, media cuantumului indemnizației, la nivel național, a fost de 1.404 lei. Cea mai mică valoare medie s-a înregistrat la Suceava, 1.182 lei, iar cea mai mare în București, în sectorul 1, unde cuantumul a fost de 2.445 lei.

Studiul arată că doar 0,17% din totalul celor 142.990 beneficiari de indemnizație, adică 242 persoane, consumă o treime din bugetul alocat, existând chiar cuantumuri care ajung la echivalentul în lei a 35.000 euro.

Sursa: profit.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: ACCIDENT GRAV! O mașină, un autocar și un camion s-au ciocnit! Doi răniți

CENTRUL INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 Deva – Arad, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.