INCREDIBIL! Un tehnoredactor care a OBSTRUCȚIONAT PRESA, noul purtător de cuvânt al primarului Romanescu

Marcel Romanescu continuă seria gafelor monumentale din postura de primar al municipiului Tg-Jiu. Potrivit unor informații apărute în media, începând de luni, noul purtător de cuvânt al Primăriei Tg-Jiu va fi Adrian Drulă, un personaj care nu s-a remarcat cu nici un articol în presa locală și care n-a scris în viața lui mai mult decât câteva rânduri pe Facebook și acelea dintr-un așa zis spirit civic exacerbat în care semnala problemele ”grave” ale orașului, adică autoturime parcate neregulamentar. În rest, nu și-a depășit condiția de tehnoredactor.

În schimb, Drulă a avut o activitate intensă în privința OBSTRUCȚIONĂRII PRESEI prin raportări obsesive la Facebook a site-urilor unor ziare și televiziuni locale concurente celor de la care își lua el leafa.

Primarul Romanescu nu a confirmat, oficial, noua mutare în echipa sa însă, în aceste condiții, se poate anticipa o colaborare ”excelentă” între media locală și pretinsul jurnalist din echipa edilului.

 

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident lângă trecerea de pietoni

7 comentarii

  1. Ati uitat ceva app de „celebrele articole” scrise de acesta, acelea legate de „cainele blocului” (care CULMEAA LATRAAA desii nu a muscat pe nimeni si este cipat si ingrijit) si de faptul ca, „culmeaaa” la subsolul blocurilor este soareci sau chiar sobolani..WAUUU asta da stire :))))

  2. Mai Ultima😜( O(a)RA) , nu cumva, pretinsul?? jurnalist , insa tehnoredactor recunoscut, si-a ” bătut joc” de Adevărații jurnaliști, necorectandu-le frecventele greșeli de ortografie si gramaticale?? Adică de forma isailarilor, ca de fondul lor, radem noi, zilnic!! Ar fi păcat sa ne ia dreptul la distracție, un tehnoredactor!!

  3. Pai i-a facut campanie in online. Are de platit polițe. Inca o remarca…..si-a tuns coada…..asa nu respecta fisa postului…..inca un presar functionar public….4000 lei salar….bravo primareee…..

  4. Nu cred ca voi sunteti in masura sa comentati de articolele cuiva, cand voi veniti cu fituicile astea.

  5. Eu il stiu pe Adrian Drula un om ok. Bravo lui

    • E OK, n-a făcut nimic, săracu’… Nimic, nimic, nici măcar ceva bun. Iar regula de aur este: „Numai cine nu muncește nu greșește, și, dacă nu greșește, trebuie promovat!” De preferat, pe bani publici și deloc puțini! „Ce-ai, nene, cu mine, că n-am făcut nimic!”

  6. Da. A început epoca lipsei de transparență și a obtuzității mandatului Romanescu. Marcele, îți dau 6 luni (maximum!!!) ca să primești carnetul roșu de PSD-ist. Dacă nici măcar atât nu ești în stare să faci, poți să te retragi liniștit din politică, dacă te-o lăsa cățeaua de inimă și ambâțul. Decepționezi din ce în ce mai mult și oameni din ce în ce mai apropiați. Ia-ți, repede, carnetul de PSD-ist, că parcă văd că încep să se bată pe tine USR și PMP, și dacă intri-n colții lui Băsescu, nu te mai spală nevinovatul Drulă al lu’ Facebook cu tot Jiul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.