sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:23

Inedit! Află rețeta datorită căreia o vedetă de la Gorj a slăbit foarte mult!

maria-constantin

Este blondă, foarte sexy, talentată-nu mai spunem- și de câteva luni de zile se menține într-o formă fizică de invidiat! Maria Constantin, îndrăgita interpretă de muzică populară, a slăbit mai bine de șapte kilograme după participarea la emisiunea „Ferma Vedetelor” de la Pro Tv, unde a prins gustul preparatelor cu năut, mei, linte şi alte legume.
maria-ctinDupă participarea la show-ul „Ferma Vedetelor”, care a fost filmată în Grecia, Maria Constantin-Toader s-a hotărât să mănânce mai sănătos. „Înainte aveam un regim alimentar destul de gras. Mergeam la mama la Vâlcea unde grătarul era în floare, mâncam sarmale, pui la cuptor şi multe altele. Vă daţi seama că se alegea praful de dietele mele. Nu am avut probleme cu greutatea până să rămân însărcinată (n.r. Maria are un băieţel în vârstă de şapte ani din prima căsătorie), dar acum trebuie să fiu mai atentă, mai ales că sunt o gurmandă. Sunt înnebunită după crema de ciocolată, după prăjiturile făcute de mine şi după cheesecake-ul făcut de soţul meu”, a spus vedeta pentru cotidianul Click.

Gătește sănătos

Maria Constantin, de câteva luni, a învăţat să-şi facă tot felul de preparate sănătoase din legume, fructe şi lactate. Meniul ei dintr-o zi e destul de modest și se menține astfel în formă. Dimineaţa mănâncă un ou fiert sau o omletă, sau cereale cu lapte; la prânz doar o salata cu pătrunjel, iar seara ori un peşte, bruschete sau mâncăruri cu legume. „Nu-mi plac ciorbele şi nici după carne nu mă dau în vânt. Paste şi carbohidraţi mănânc înainte de a merge la sală, ca să-mi dea energie. Pâine facem de fiecare dată în casă, cu făină integrală, tărâţe şi seminţe. Chiar îmi place mâncarea sănătoasă, am văzut în primul rând că mă face să mă simt mai bine. Staţi liniştiţi, nu sunt foarte strictă, dacă am poftă de ceva, orice, mi-o satisfac”, mai spune Maria Constantin în Click. Soţul ei, Marcel Toader, n-are încotro şi a trecut şi el pe alimentaţie sănătoasă. A mai slăbit şi o apreciază, aşa că se susţin reciproc în acest demers.loading...
Loading...

Citește și

Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Târgu Jiu!

Transparency International Romania în parteneriat cu Griffiths School of Management, Rotary Club Targu Jiu si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *