ÎNFIORĂTOR: Astăzi, 6.06.2016, zi marcată de cifra DIAVOLULUI! Vezi ce se întâmplă!

666

Luna iunie 2016 este marcată de Cifra Diavolului, spun numerologii din lumea întreagă. În 3 zile din luna iunie se aliniază perfect cifra 6 de trei ori: 06.06.2016, 16.06.2016 şi 26.06.2016. Vezi mai jos ce se poate întâmpla în fiecare din aceste zile. 

Numărul 666 (semnul fiarei) este format din trei de 6. 6 reprezintă simbolul Satanei în concepţia creştină. În Biblie, la capitolul Revelaţiei, se vorbeşte despre o fiară care este însemnată cu numărul 666: aceasta are 7 capete şi zece coarne şi iese de obicei din adâncurile mării.
În zilele în care cifra 6 apare de trei ori, cum sunt cele trei zile din luna iunie a acestui an, e posibil să se producă naufragii dramatice, căci fiara din adâncuri se poate trezi în orice moment al zilei, spune legenda. În Antichitate, pescarii nu porneau pe ape în zilele de 6 ale lunii pentru că aveau convingerea că vor fi înghiţiţi de lighioanele din mări şi oceane. 6 simbolizează ura, gesturile necugetate, trădarea. În concepţia kabbalista, numărul 666 este un număr sacru şi semnifica ambiţia şi sacrificiul fiinţei umane de a atinge desăvârşirea în toate, de a se uni cu Dumnezeu. 666 este şi semnul omului.

6 iunie 2016

Din punct de vedere numerologic, această zi este guvernată de cifra 3, fapt pentru care putem preconiza care vor fi evenimentele negative ce se pot produce în această zi. 3 este cifra exceselor, a problemelor cauzate de excese. Pot avea loc îmbolnăviri crunte în această zi, accidente din cauza lipsei măsurilor de siguranţă şi a superficialităţii (inclusiv accidente aviatice). Persoanele tind să devină retrase pe această dată, cifra 3 fiind şi cifra inadaptabilităţii. Lipsa de comunicare poate duce la revolte în masă, la explozii sociale nemaintâlnite. Pot porni revoluţii.

16 iunie 2016

Ziua este guvernată de cifră 4, cifra intoleranţei, a deciziilor luate fără consultare. Pot cădea guverne pe planetă în această zi sau pot avea loc înscenări spectaculoase, asasinate la nivel înalt. 4 este şi cifra morţii, o cifră care poate duce la revolte care să ceară schimbare totală.

26 iunie 2016

Această zi este guvernată de cifra 5. Aspectele negative ale cifrei 5 sunt nenumărate, printre care enumeram aventurile periculoase, nepăsarea care poate fi pedepsită de Divinitate, accidentari inevitabile, răspunsul naturii la batjocură cu care este tratată de oameni etc.

loading...
Loading...

Citește și

Povestea japonezului care a fost dispreţuit întreaga viaţă pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului

Cultura japoneză diferă în privinţa mai multor aspecte de cea occidentală, una dintre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.