sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:42

Înfiorător: şi-a violat sora de 15 ani fiindcă n-o credea virgină!

Un tânăr de 27 ani din comuna vasluiană Deleni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, fiind acuzat că şi-a violat propria soră. “Nu mai eşti virgină, îţi baţi joc de mine şi de mama!”, i-a spus descreieratul surorii sale, apoi a trântit-o în iarbă şi a batjocorit-o.

Dumitru Gabriel Panait a împrumutat o căruţă de la un localnic, pe 19 aprilie, şi a plecat să cosească iarbă, luând-o şi pe sora sa pentru a-l ajuta. În rechizitoriul procurorilor se menţionează: „Ajunşi pe şesul situat în extravilanul satului Deleni, la circa 1,5 km de sat, cei doi au coborât din căruţă, moment în care inculpatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a întrebat-o pe sora lui: «Tu eşti fată mare?». Aceasta i-a răspuns mirată că este fată mare, iar inculpatul i-a răspuns: «Ia să văd, tu îţi baţi joc de mine şi de mama, că nu mai eşti!» În acelaşi timp, a apucat-o cu mâinile de bluză şi i-a pus piedică, trântind-o la pământ. Vătămata a căzut pe iarbă, iar inculpatul s-a aşezat peste ea, începând să tragă de pantaloni pentru a o dezbrăca. Vătămata a apucat cu mâinile de pantaloni şi a început să ţipe la fratele ei pentru a o lăsa în pace“.

A lovit-o cu pumnii peste faţă

Fata a luptat din răsputeri cu fratele ei, însă nu a reuşit să scape din mâinile sale. În timp ce era violată, fata a încercat să scape muşcându-şi fratele de mână. Individul a lovit-o cu pumnii peste faţă, până când a început să sângereze.  La un moment dat, victima a reuşit să scape şi a luat-o la fugă pe câmp, însă după aproximativ 20 de metri a fost prinsă şi batjocorită din nou. „După ce s-a consumat agresiunea sexuală, inculpatul i-a cerut vătămatei să meargă la cişmeaua din apropiere pentru a se spăla pe mâini şi pe faţă, deoarece era murdară de sânge. În continuare inculpatul a cosit iarba, a pus-o în căruţă şi împreună cu sora au plecat spre casă. Pe drum, i-a spus vătămatei să nu spună nimănui despre cele întâmplate pentru că o omoară“, precizează procurorii.

Sursa: http://www.click.ro/news/national/infiorator-si-violat-sora-de-15-ani-fiindca-n-o-credea-virgina

loading...
Loading...

Citește și

Focuri de ARMĂ trase la Târgu Cărbunești! Un bărbat a fost reținut!

La data de 20 aprilie a.c., Poliția orașului Tg. Cărbunești a fost solicitată prin apelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *