Informaţii noi în cazul de plagiat al lui Kovesi

Grupul pentru Investigații Politice a terminat analiza de verificare a lucrării de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Conform GIP, ultimele capitole din lucrare, 5 și 6, sunt plagiate în proporție de 50%.

„Astăzi am terminat, în sfârșit. A fost o muncă urâtă să cotrobăim prin hoția intelectuală a doamnei Kovesi, dar am vrut să facem noi analiza pe care, dacă am fi avut încredere în instituțiile statului, am fi lăsat-o la îndemnâna Universității de Vest din Timișoara. Am analizat ultimele două capitale, softul a identificat, pentru ultimele capitole, 50% plagiat. Noi prezentăm din nou câteva zeci de pagini care exemplifică cel mai bine plagiatul din aceste două capitaole. Am sesizat, de exemplu, că doamna Kovesi a plagiat dintr-un doctor universitar din medicină, pe care ulterior DNA l-a și anchetat puțin”, a explicat Mugur Ciuvică, în emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir.

Conform GIP, şefa DNA ar fi copiat capitole întregi din anumite lucrări.

Pentru a-și ascunde plagiatul, Kovesi a procedat hoțește: a schimbat unele cuvinte din textul original, scrie GIP.

iThenticate a identificat un procent de 34% plagiat în capitolele 2, 3 și 4 ale tezei de doctorat a lui Kovesi.

În capitolele 2, 3 și 4 ale tezei sale de doctorat, Laura Codruța Kovesi a plagiat masiv cartea „Traficul de ființe umane. Infractor. Victima. Infracțiune” scrisă de o echipă condusă de profesorul Gheorghiță Mateuț și publicată în anul 2005 la Editura Alternative Sociale din Iaşi.

Toate detaliile acestei informaţii, aici: http://www.antena3.ro/actualitate/dezvaluiri-teza-doctorat-kovesi-gip-380526.html

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

2 comentarii

  1. Daca.i vorba de Ciuvica,m.am convins. A3 nu cred ca o agreeaza pe Kovesi. Daca ar virbi cineva cinstit,dar Ghita vorbeste. Vin toti la antena 3 si fac pe filusofii. Lasati.o balta ca va e frica de Kovesi si nu stiti cum s.o hartuiti. Rusine! Pai cum sa nu fie hotie in tara cand voi de zile bune nu aveti decat grija lu Kovesi. De plagiat au plagiat si plagiaza o gramada de hoti,nu Kovesi. Incheiati subiectul ca sunteti dezgustatori si dezamagitori.

  2. Pentru toti hoti si jeavrele care se ocupa de defaimarea lui Kovesi, poporul roman in proportie de 80% o vrea in continuare chiar daca voi descoperiti ca are doar 12 clase! Dar pe voi pui de curve, deveniti doctori nimeni nu va mai vrea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *