Înfrângere pentru Ponta!

Demiterea lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților a creat o mare dezbatere în rândul social democrat, formațiune politică care deține majoritatea în Parlament și care a dat președintele acestei Camere a Parlamentului.

Luni, după ce Zgonea și-a încheiat cei 3 ani de șefie a deputaților, interimar a devenit vicele Camerei,deputatul PSD Florin Iordache. Pe holurile Parlamentului se vorbea că pentru a ocupa poziția de al 3 lea om în stat s-ar califica fostul președinte al PSD și premier Victor Ponta,care până marți era în fruntea listei de posibili înlocuitori ai lui Zgonea. Decizia a avut-o însă, președintele PSD Liviu Dragnea care a dorit să împace și capra și varza,făcând o mutare de compromis, prin susținerea și pe viitor a lui Florin Iordache, ca președinte interimar al Camerei Deputaților, până ce, viitorul Parlament,cel ce va fi ales în noiembrie își va decide președintele!

Fostul șef al pesediștilor Victor Ponta a părăsit sala de ședințe unde s-a decis viitorul președinte al camerei deputaților supărat, spunând doar că până marți a avut susținerea liderului partidului Liviu Dragnea dar acesta s-a sucit.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *