duminică , 24 septembrie 2017 - 2:33

Înfrângere pentru „soldatul” Florescu

Florescu-cmk

Numirea lui Cosmin Popescu în funcţia de conducere a Consiliului Judeţean Gorj nu i-a bucurat pe toţi social-democraţii. Printre cei dezamăgiţi se numără şi Ciprian Florescu, acesta sperând până în ultimul moment ca el să fie cel care îl va înlocui pe Ion Călinoiu.

Cosmin Popescu a fost votat în unanimitate, în Comitetul Executiv al PSD Gorj, pentru a conduce Consiliul Judeţean. Ciprian Florescu s-a declarat dezamăgit că nu a reuşit să-şi convingă colegii de partid că este capabil să conducă judeţul. Cu toate acestea, Florescu a precizat că va avea o bună colaborare cu Cosmin Popescu. „Pentru mine, în plan personal, este o nereuşită. Supărat nu e un termen foarte potrivit. Poate există un sentiment de dezamăgire că n-am reuşit să mă ridic la nivelul pretenţiilor colegilor din partid, dar asta mă ambiţionează şi sigur voi ţinti şi mai sus, voi munci şi mai mult. În orice caz, nu mi s-a reproşat nimic. Vom vedea ce atribuţii mi se vor da. Eu sunt un soldat disciplinat, ceea ce mi se va da să fac, aia voi face”, a declarat Ciprian Florescu.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.