A înjunghiat doi soți și pe fiul acestora. Vezi ce pedeapsă a primit!

Tribunalul Gorj l-a condamnat, ieri, la ani grei de închisoare și plata câtorva zeci de mii de lei reprezentând daune morale și materiale, pe un bărbat de 47 de ani din Turburea care în urmă cu exact un an de zile a înjunghiat trei vecini cu cuțitul în urma unui conflict spontan.

Judecătorii au decis condamnarea la 9 ani de închisoare a lui Ioan Ivașcu pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor. Magistrații l-au obligat pe acesta la plata a 40.000 de lei reprezentând daune morale și materiale către cele trei victime ale acestuia, doi soți și fiul acestora, și au dispus confiscarea cuțitului cu lama de 10 cm folosit la săvârșirea infracțiunii.
Ivașcu a fost trimis în judecată, în urmă cu șase luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce în ziua de Sfântul Gheorghe a anului trecut, în urma unui conflict spontan cu vecinul său, l-a înjunghiat pe acesta, în zona abdominală, de patru ori cu un cuţit. Soția vecinului, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, a fost și ea lovită de Ivașcu de două ori în zona abdominală. Sesizând starea de pericol în care se aflau părinţii săi, la locul conflictului a intervenit şi fiul acestora care, la rândul său, a fost înjunghiat de Ioan Ivaşcu de două ori în zona abdominală cu acelaşi cuţit.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventivă, iar dacă decizia judecătorilor de la Tribunalul Gorj va rămâne definitivă iși va petrece următorii nouă ani în spatele gratiilor.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *