marți , 17 octombrie 2017 - 16:25

Înregistrarea de la 112 în cazul Condrea, ținută la secret de STS

Înregistrarea cu telefonul dat la 112 în cazul Condrea, de către martora la accident, este ținută la secret, potrivit unor informații prezentate marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Gabriela Pelin, martorul-cheie de la accidentul în care a murit Dan Condrea, a spus că a făcut o solicitare pentru a primi acea conversație și, drept răspuns, s-a lovit de un refuz de la șeful STS, Marcel Opriș.

Șeful STS i-a spus că nu poate să-i dea înregistrarea, susține Pelin.

”Avem o întrebare la care nu am primit răspuns. (…) De ce, ce apare pe acea înregistrare, de nu se dă? Alte înregistrări au fost date opiniei publice, cum e cazul Colectiv sau cel din Orlando, Florida. Ce este așa secretos în acest caz”, a comentat Mihai Gâdea, marți, la Antena 3.

Totodată, Gabriela Pelin, martorul-cheie de la accidentul lui Dan Condrea – patronul Hexi Pharma, a spus marți, că acum a analizat situația la rece și își pune anumite întrebări cu privire la celălalt martor la accident, biciclistul.

”Mă întreb de ce m-a pus pe mine să sun la 112, și nu a sunat el? Mă deranjeză acuzele din ultima perioadă, cum că eu am fost plantată acolo. Eu mă aflam întâmplător acolo, nu m-a plantat nimeni”, a spus Gabriela Pelin, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Sursa: Antena3.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: A băgat TEROAREA în ei! Și-a AGRESAT COPIII și FOSTA SOȚIE

La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.