ÎNSCRIERI în şcolile de POLIŢIE!

Au mai rămas 16 zile în care vă puteţi înscrie la şcolile de poliţie, anunţă politiaromana.ro.

Candidații care optează pentru participarea la concursurile de admitere la şcolile de poliţie, în sesiunea 2016, trebuie:

a) să se exprime personal, liber, fără echivoc și în deplină cunoaștere a condițiilor și criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească în vederea participării la etapele concursului de admitere;
b) să formuleze în scris opțiunea potrivit ofertei educaționale;
c) să se adreseze pentru recrutare potrivit organizării administrativ-teritoriale în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate – fără motivația oricăror forme de luare în spațiu sau schimbare de domiciliu; excepție fac cetățenii români stabiliți în străinătate, care se pot adresa oricărei structuri de resurse umane cu sarcini de recrutare și cei care se încadrează în prevederile art. 8 alin. (3) lit. d) și e);
d) să îndeplinească în mod cumulativ condițiile și criteriile stabilite de actele normative incidente;
e) să constituie dosarele de candidat în volum complet și la termenul limită prevăzut de prezenta dispoziție, inclusiv fișa medicală completată la toate capitolele de specialitate prevăzute și concluzionată: “Apt pentru instituții de învățământ MAI” și stabilit “Apt psihologic” de către specialiștii Centrului de Psihosociologie al M.A.I.

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.