vineri , 17 noiembrie 2017 - 21:31

Inspector și consilier, posturi scoase la concurs de Primăria Târgu-Jiu

primaria-targu-jiu

Primăria Târgu-Jiu scoate la concurs încă două posturi vacante, respectiv unul de inspector asistent la Compartimentul pentru informarea publică directă, Centrul pentru informarea cetăţenilor, Direcţia resurse umane, managementul funcţiei publice şi comunicare dar și pe cel de consilier juridic asistent la Direcţia juridică şi administraţie publică din Aparatul de Specialitate al primarului municipiului Târgu-Jiu. 

Pentru postul de inspector asistent, concursul se va organiza conform calendarului următor: 05 septembrie 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. În ceea ce privește job-ul de consilier juridic, concursul se va desfășura după cum urmează: 31 august 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. De asemenea, un alt post de inspector asistent în cadrul Direcţiei turism şi evenimente culturale din Aparatul de Specialitate al primarului municipiului Târgu-Jiu a fost scos la concurs de curând, procesul de depunere a dosarelor fiind în plină desfășurare. Mai multe detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, telefon 0253/205.089.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.