sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 3:05

INSPECTORII ANAF din Gorj, DESCINDERI într-un centru comercial!

Echipe ale A.N.A.F. reprezentate de inspectorii din Gorj au descins vineri  la mai multe societăți comerciale din Centrul Comercial Mercur din Craiova, recent renovat și inaugurat în iunie 2016, scrie cetateabaniei.com

Acest control face parte dintr-un program mai larg al D.G.A.F. de a preveni fenomene circumscrise economiei subterane, evaziunii fiscale, indisciplinei financiare, neconformării la declararea și plata obligațiilor fiscale, se arată într-un comunicat al instituției.

Conform celor relatate de la fața locului, imediat ce s-a aflat de prezența A.N.A.F., mai multe obloanele au fost trase, iar câteva magazine au fost închise temporar, pe durata desfășurării controalelor.

Sursa: http://cetateabaniei.com/a-n-a-f-la-centrul-comercial-mercur/

loading...

Citește și

ANUNŢ pentru cei născuţi ÎNAINTE de 1989! NIMENI nu ştia aşa ceva

Concluzie inedita a unui studiu BERD: in medie, cetatenii din stateledin estul Europei nascuti imediat dupa caderea comunismului sunt mai scunzi decat generatia anterioara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.