vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:11

Inspectorii ANAF primesc spor de risc şi suprasolicitare neuropsihiatrică

ECONOMICA.NET continuă să publice lista sporurilor angajaţilor de la stat. Astăzi vă spunem ce avantaje au angajaţii din Ministerul de Finanţe şi din instituţiile subordonate. Inspectorii antifraudă au spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, în valoare de 25% din salariu; 170 de şefi din Ministerul de Finanţe şi 60 de şefi din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) au indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 22% şi 49% din salariul de încadrare; 235 de funcţionari publici din ANAP şi 126 din Ministerul de Finanţe care gestionează fonduri europene au salariul majorat cu 75% sau cu 17-25 clase succesive de salarizare suplimentare.

Mai multe, aici: http://www.economica.net/inspectorii-antifrauda-iau-spor-de-risc-si-suprasolicitare-neuropsihica–de-25prc—lista-sporurilor-din-finante_126300.html#ixzz4MHJ81Aii

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore. Care este cauza decesului, anunțată de INML

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.