Interlopul Păun recidivează. ”M-a lovit cu pumnii și picioarele. Mi-am revenit cu greu, după câteva ore la spital”

Grigore Rădăcină, un târgujian în vârstă de 47 de ani, a fost bătut, ieri, ziua în amiaza mare, de interlopul Coco Păun, chiar pe o stradă din oraș, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Victima se afla în autoturismul său și aștepta ca cineva să-i efectueze mici reparații la mașină, timp în care a apărut Păun. Rădăcină povestește că a coborât din autoturism să vorbească cu acesta crezând că e vorba despre unele lucrări pe care i le efectuase la un imobil în urmă cu două luni, însă interlopul l-a lovit cu pumnii și picioarele. ”Am reușit să fug într-un magazin și să sun la Poliție. Am fost la spital, abia mi-am revenit după câteva ore și cu greu au reușit să-mi pună mâna luxată la loc. M-a lovit în față, în rinichi. Am 30 de zile de îngrijiri medicale de la medicii legiști. Păun a venit apoi și la spital dar eram păzit de un polițist”, a declarat Rădăcină.

Mai multe detalii în ediția de mâine.

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

5 comentarii

  1. La Puscarie

  2. Paun a facut 69 cu Ruset stie tot orasul

  3. Si eu zic ca paun i a dat o lui ruset la rozeta :))

  4. De regula Paun o ia nu da . Se da gongoi dar e un simplu marfatoi cu tupeu in fata femeilor si copiilor . In rest Dumnezeu cu mila .

  5. Dublupenetrat bucoanal

    Bravo Gelu acest gay numit Paun a facut cariera in anus cu bosorogul ala italian de venea dupa el prin oras ….a batut 10 fete si alea minore si acum e zmardoi , fetita draq. Pai pe cine a batut Paun ? Da-ti 1 singur nume :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *