Interlopul Păun recidivează. ”M-a lovit cu pumnii și picioarele. Mi-am revenit cu greu, după câteva ore la spital”

Grigore Rădăcină, un târgujian în vârstă de 47 de ani, a fost bătut, ieri, ziua în amiaza mare, de interlopul Coco Păun, chiar pe o stradă din oraș, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Victima se afla în autoturismul său și aștepta ca cineva să-i efectueze mici reparații la mașină, timp în care a apărut Păun. Rădăcină povestește că a coborât din autoturism să vorbească cu acesta crezând că e vorba despre unele lucrări pe care i le efectuase la un imobil în urmă cu două luni, însă interlopul l-a lovit cu pumnii și picioarele. ”Am reușit să fug într-un magazin și să sun la Poliție. Am fost la spital, abia mi-am revenit după câteva ore și cu greu au reușit să-mi pună mâna luxată la loc. M-a lovit în față, în rinichi. Am 30 de zile de îngrijiri medicale de la medicii legiști. Păun a venit apoi și la spital dar eram păzit de un polițist”, a declarat Rădăcină.

Mai multe detalii în ediția de mâine.

loading...

Citește și

ATENȚIE din ce MAGAZINE CUMPĂRAȚI! Vezi cum sunt ținute carnea și restul alimentelor! AMENZI date de DSV

În perioada 19–25.06.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat inspecţii, controale tematice și fizice în sectorul …

5 comentarii

  1. La Puscarie

  2. Paun a facut 69 cu Ruset stie tot orasul

  3. Si eu zic ca paun i a dat o lui ruset la rozeta :))

  4. De regula Paun o ia nu da . Se da gongoi dar e un simplu marfatoi cu tupeu in fata femeilor si copiilor . In rest Dumnezeu cu mila .

  5. Dublupenetrat bucoanal

    Bravo Gelu acest gay numit Paun a facut cariera in anus cu bosorogul ala italian de venea dupa el prin oras ….a batut 10 fete si alea minore si acum e zmardoi , fetita draq. Pai pe cine a batut Paun ? Da-ti 1 singur nume :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.