Interpretă din Târgu Jiu acuzată că nu a onorat un important SPECTACOL: „ M-au mințit toată seara”

Niculina Stoican este acuzata de colegii de breasla ca nu a onorat un important spectacol, unde au fost prezenti toti marii interpreti de muzica populara din Romania si Republica Moldova. Evenimentul a avut loc pe 17 noiembrie, a fost prezentat de Andreea Marin iar gazde au fost maestrul Nicolae Botgros (alaturi de orchestra Lautarii de la Chisinau) si Ion Paladi. Niculina Stoican urma sa fie cap de afis la concertul de la Sala Palatului, alaturi de Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Petrica Mitu Stoian, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Lupu si Cornelia Rednic, etc.

La ora inceperii concertului, sala era plina, mai ales ca biletele se epuizasera cu o luna inainte. Dintre totiu artistii anuntati, doar Niculina Stoican a lipsit. Absenta ei a parut ca a luat-o prin surprindere inclusiv pe Andreea Marin, care a anuntat ca artista nu a putut onora invitatia din cauza unor motive personale.

La cateva zile dupa eveniment, fanii cataretei, care au fost prezenti la eveniment, au inceput sa-i ceara socoteala acesteia pe pagina de socializare. „Ce ati patit doamna Niculina Stoican, la concertul lui Ion Paladi, ati suparat maestrul (Nicolae Botgros, n.r.)… Cred ca ceva foarte grav”, i-a scris o admiratoare.

„Eu, nimic!!! Am stat in culise imbracata si pregatita sa intru in scena inca de la ora 19.20, cand a inceput spectacolul. Dar, desi ii anuntasem cu doua saptamani inainte ca eu am inca un specatcol la ora 22.00 si as vrea sa intru in prima parte, nu i-a interesat. Dimpotriva, m-au mintit toata seara ca se va rezolva si am timp sa intru pe scena ca sa pot pleca!!! La 21.25 am intrebat daca pot intra prima dupa pauza si mi-au spus ca nu. Nu am avut de ales si a trebuit sa plec. Imi pare rau”, i-a raspuns Niculina Stoican.

sursa: wowbiz.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *