duminică , 24 septembrie 2017 - 22:32

INTERPRETA pe care TOȚI o cunosc se RETRAGE din muzică! Va concerta la Târgu Jiu!

maria-ciobanu

Spectacolul de retragere al Mariei Ciobanu va avea loc la data de 1 august 2016,  începând cu ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe www.bilete.ro şi www.vandbilete.ro. Concertul se va realiza cu participarea cuplului Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu. Pe scena din Târgu Jiu vor urca artişti precum: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Gelu Voicu, dar şi Ciro de Luca.

Evenimentul intitulat sugestiv „Lie, Lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie” și va avea loc  la Teatrul de Vară al municipiului Târgu Jiu. Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute interprete din folclorul românesc, solista ajungând la frumoasa vârstă de 78 de ani, din aceştia dedicând carierei peste 50 de ani.  Repertoriul cântăreţei cuprinde 500 de melodii. Maria Ciobanu a  concertat în toată lumea, lucru care i-a oferit oportunitatea de a cunoaşte personalități marcante ale lumii muzicale, iar aici amintim:  Placido Domingo, Jose Careras, Luciano Pavarotti, Viorica Cortez, Roberto Alagna, dar şi alţii. Artista deţine gradul de ambasador al României la ONU şi a fost distinsă de două ori cu Discul de Aur.

loading...

Citește și

Și-a OMORÂT fără voia lui fiica și soția, o profesoară de limba franceză din Târgu-Jiu. Decizia judecătorilor!

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, miercuri, prima sentință, în dosarul bărbatului de 34 de ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.