Investiție de peste 2 milioane de euro în Gorj!

euro

Deputatul de Gorj, Mihai Weber anunță realizarea unei construcții la Târgu Jiu, proiect de peste două milioane de euro. Parlamentarul spune că demersurile lui în acest sens durează de mai bine de doi ani.

Iată ce spune deputatul Weber: „Un proiect pe care l-am sprijinit cu mai bine de doi ani în urmă, în sfârșit s-a materializat. Este vorba despre un nou și modern sediu al Registrului Auto Român ce va fi construit în zona industrială a orașului Târgu-Jiu. Autorizația de construire a fost eliberată, alocația bugetară există, practic firma care va fi declarată câștigătoare are toate motivele să finalizeze lucrarea în cel mai scurt timp. Această investiție va genera noi locuri de muncă, va achiziționa materiale și resursa umană din zonă și va oferi servicii de calitate cetățenilor din Gorj”.

A.C.
loading...
Loading...

Citește și

Tânăra rănită în explozia dintr-un apartament din Târgu-Jiu, de nerecunoscut! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI

Femeia rănită marți seara, în urma exploziei care a fost urmată de incendiu, într-un apartament …

2 comentarii

  1. Ba nea deputatelule , fugi mai si te culca , nu te mai agita ca curca n lemne .

  2. Ce chestie domnule!!!!!!! Un nou sediu RAR. Da,da,daaaa. Ce titlu de să dai pe spate când citești ce anunță dnul Weber. Parcă ar deschide Mercedes fabrică în Tg Jiu. Ce să mai zici. Servicii de calitate în zonă, crește cifra de afaceri a firmelor care comercializează materiale de construcții. Te ustură domnule pentru ce investiție de amploare s-a zbătut dnul Weber. Alooooo !!!! PSD ul? Cu Weber ieșiți la rampă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *