Investiție în energie, de aproape 100 de milioane de euro

retele-electrice

Hidroelectrica a scos la licitație un megacontract de retehnologizare a acumulării hidroelectrice Vidraru, la aniversarea împlinirii a 50 de ani de la inaugurarea obiectivului, lucrările urmând să dureze circa 4 ani și jumătate și să coste 98,4 milioane de euro, TVA inclusă, potrivit estimării producătorului de energie hidro controlat de statul român și aflat încă în insolvență.

Cererile de acces la documentele licitației trebuie adresate până pe 25 iulie, iar deadline-ul pentru depunerea ofertelor este 1 august, dată la care acestea vor fi și deschise. Ofertele trebuie menținute pe o perioadă de minimum 180 de zile de la termenul-limită de depunere. Companiile interesate să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 4,5 milioane lei. La licitație, prețul solicitat va avea cea mai mare pondere în evaluarea și departajarea participanților, respectiv de 70%. Va fi ținut cont de randamentul mediu ponderat a turbinei hidraulice ce va trebui instalată (pondere de 11%), de banda de putere (10%), de randamentul generatorului (5%) și de puterea nominală a turbinei (4%).

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.