duminică , 19 noiembrie 2017 - 12:21

Investiții la SAJ Gorj: ușile garajelor vor fi schimbate cu 4.200 de euro

ambulanta

Ambulanța Gorj investește în spațiile destinate garajelor pentru a adăposti mașinile de intervenție, care până acum stăteau în ploaie. Investiția va fi de 4.200 de euro.

Cele șase garaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Gorj vor fi modernizate, astfel că autospecialele vor putea fi garate aici și nu vor mai staționa în ploaie sau ninsoare. Se vor înlocui ușile de acces, construite în anii 70. Marinică Niculescu, managerul Ambulanței Gorj, a declarat că această investiție se ridică la suma de aproximativ 4.200 de euro. SAJ Gorj are în parcul auto 35 de mașini, dintre care 10 autospeciale în Târgu-Jiu. Pentru întreținerea acestora se cheltuiesc anual 200 de mii de euro, însemnând reviziile obligatorii, reparațiile curente și mai ales anvelopele. Fiecare ambulanță rulează mii de kilometri lunar. Cele mai vechi mașini sunt din anul 2007, care însumează peste 1 milion de kilometri pe fiecare an. „Pe tot județul avem 35 de mașini. Nu am mai achiziționat mașini de ani de zile. Întreținerea mașinilor costă anual cam 200.000 de euro. Mai avem și mașini care se ocupă cu aprovizionarea, cu intervenții etc. este vorba despre reparații curente, filtre etc, anvelopele se uzează foarte repede. Avem chiar mașini ce fac mii de kilometri pe lună. Anvelopa trebuie schimbată”, a spus Marinică Niculescu, directorul SAJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

SEX CU POLIȚIȘTI! FILM PORNO cu un AGENT de la RUTIERĂ!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit sentința definitivă în dosarul supranumit ”Sex …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.