Investiții la SAJ Gorj: ușile garajelor vor fi schimbate cu 4.200 de euro

ambulanta

Ambulanța Gorj investește în spațiile destinate garajelor pentru a adăposti mașinile de intervenție, care până acum stăteau în ploaie. Investiția va fi de 4.200 de euro.

Cele șase garaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Gorj vor fi modernizate, astfel că autospecialele vor putea fi garate aici și nu vor mai staționa în ploaie sau ninsoare. Se vor înlocui ușile de acces, construite în anii 70. Marinică Niculescu, managerul Ambulanței Gorj, a declarat că această investiție se ridică la suma de aproximativ 4.200 de euro. SAJ Gorj are în parcul auto 35 de mașini, dintre care 10 autospeciale în Târgu-Jiu. Pentru întreținerea acestora se cheltuiesc anual 200 de mii de euro, însemnând reviziile obligatorii, reparațiile curente și mai ales anvelopele. Fiecare ambulanță rulează mii de kilometri lunar. Cele mai vechi mașini sunt din anul 2007, care însumează peste 1 milion de kilometri pe fiecare an. „Pe tot județul avem 35 de mașini. Nu am mai achiziționat mașini de ani de zile. Întreținerea mașinilor costă anual cam 200.000 de euro. Mai avem și mașini care se ocupă cu aprovizionarea, cu intervenții etc. este vorba despre reparații curente, filtre etc, anvelopele se uzează foarte repede. Avem chiar mașini ce fac mii de kilometri pe lună. Anvelopa trebuie schimbată”, a spus Marinică Niculescu, directorul SAJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Decizia judecătorilor pentru polițistul din Târgu-Jiu care a condus BEAT și s-a oprit în mașina din față! Etilotestul a indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trimis recent în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *