Iohannis: CEO are viitor. Vezi ce spune șeful statului despre legea energiei

Președintele României, Klaus Iohannis, se află, de mai bine de o oră la sediul Palatului Administrativ din Tg-Jiu unde are loc dezbaterea cu tema „România puternică: viziune politică și servicii publice în slujba cetățeanului”.

La întâlnirea cu șefii instituțiilor publice din Gorj, Iohannis a declarat că ”este momentul unei schimbri de paradigmă, nu numai la nivel politic. E nevoie de eficiență în instituțiile publice”.

Președintele a vorbit și despre Complexul Energetic Oltenia despre care spune că are viitor și trebuie găsite soluții pentru companie. ”CEO are viitor. Aici aveți specialiști. Trebuie eficientizare, trebuie găsite soluții pentru profitabilitate la companie, pentru că citesc de multe ori că CEO este căpușat”, a afirmat Iohannis.

Șeful statului a lămurit și problema modificărilor la Legea energiei pe care nu a promulgat-o în vară și a preferat să o retrimită în Parlament. ”Legea energiei mi s-a părut neclară. Ne vom alege singuri mixul energetic”, a spus Iohannis, răspunzându-le, în celași timp, și sindicaliștilor care au dorit să afle ce se întâmplă cu cărbunele.

Președintele a precizat că, ”CEO este un jucător prea mic pe piața de energie europeană și mondială, iar jucătorii de la noi trebuie să se adune”, a adăugat Iohannis.

 

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

Un comentariu

  1. Johannis este este al doilea mincinos după Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *