miercuri , 26 aprilie 2017 - 16:47

Iohannis, la companie!

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează marţi Centrala Nucleară de la Cernavodă, unde va avea discuţii cu conducerea Nuclearelectrica şi CNE Cernavodă şi cu angajaţi ai centralei.

De asemenea, preşedintele Iohannis va face un tur tehnic al centralei.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, anunţa vineri, într-o conferinţă de presă, că vizita şefului statului are loc în contextul în care, acum 20 de ani, a fost deschis primul reactor la Centrala Nucleară de la Cernavodă, iar la finalul lui 2015 centrala a primit un certificat care subliniază excelenţa în securitate nucleară, operaţiuni şi producţie. ‘Este un subiect important acesta al industriei nucleare, aflat la nivel de subiect strategic pe masa CSAT’, spunea Dobrovolschi.

Sursa http://www.economica.net/presedintele-iohannis-viziteaza-centrala-nucleara-de-la-cernavoda_127102.html#ixzz4NPTnaVX4

loading...

Citește și

FOTO și VIDEO: TÂRGUJIANCĂ luată LA BĂTAIE

Silvia, castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!”, nu a mai suportat sa o auda pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.